Blind Lunches voor ondernemers

Afgelopen maandag is een serie Blind Lunches van start gegaan vanuit het SNO (Schijndels Netwerk voor Ondernemers). Initiatiefnemers Willem Wouters en Mark van de Laarschot willen graag mensen bij elkaar brengen die elkaar normaal niet snel zullen treffen maar toch iets aan elkaar kunnen hebben.

De deelnemers bestaan uit ondernemers die lid zijn van het SNO, maar ook schooldirecteuren en leden van het college en wethouders van de gemeente Meierijstad. De teller van het aantal deelnemers staat op 86 en al deze personen zijn gekoppeld voor in totaal 43 lunches. De deelnemers hebben een uitnodiging ontvangen om op bepaalde dag en tijd in één van de zes deelnemende horecalocaties in Schijndel te gaan lunchen. Pas als ze bij ze bij de locatie aankomen zien ze met wie ze hun lunch zullen hebben.

De deelnemers wordt gevraagd om samen hun ervaring te delen door hun reactie te schrijven op een kaart die ze bij de horecagelegenheid krijgen. Enkele van deze ervaringen staan hieronder.

De bedoeling is om volgend jaar, waarschijnlijk in juni, dit initiatief op een grotere schaal met alle ondernemers van Meierijstad te gaan doen.

Wilt u meer informatie over de Blind Lunches kijk dan even op de website van SNO

http://www.schijndelsnetwerk.nl/portfolio/blind-lunch/
Tip de redactie!