Reumabeweeggroep

De vakantieperiode is weer voorbij en allerlei hobby’s en beweegactiviteiten worden weer opgepakt. Heeft u een vorm van reuma en wilt u toch graag zo fit mogelijk blijven door middel van beweging? Wordt dan nu lid van Reuma-Beweeggroep ‘De Meierij’.

Onze reumapatiëntenvereniging biedt voor mensen met uiteenlopende reumatische aandoeningen een beweegprogramma aan in zwembad ‘De Molenhey’ in Schijndel. De oefeningen worden gedaan onder begeleiding van een fysiotherapeut en men hoeft niet noodzakelijk te kunnen zwemmen. De meeste oefeningen vinden lopend en staande plaats, in extra verwarmd water tot schouderhoogte. De huidige deelnemers, zowel mannen als vrouwen, komen uit de hele regio en variëren in leeftijd tussen de 35 en 85 jaar. Gedurende afgelopen seizoen zijn wij, naast de twee al jarenlang bestaande daggroepen, ook met twee avondgroepen gestart. In verband met voldoende beweegruimte in het bad is het aantal leden per groep maximaal 25 personen. Er is nog ruimte om lid te worden. Bij de middaggroepen, op dinsdag of vrijdag van 12.00 -13.00 uur, zijn er nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. De meeste ruimte voor nieuwe leden is in de avondgroepen, op dinsdag- of donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Dus, heeft u interesse? Grijp nu uw kans, want als deze groepen vol zijn, zullen wij weer met een wachtlijst moeten gaan werken. Voor meer informatie en/of aanmelden:  of telefoon 0623633278, Chantal Huijberts, secretaresse.

Reumabeweeggroep
 

 

Tip de redactie!