Brauhaus brothers

De ene Weizen is de andere niet. Deze Duitse biersoort is er in geuren en kleuren en enorme smaakvariëteit. “Weizen wordt steeds meer gedronken in ons land. Veel liefhebbers kennen alleen het smaakvolle, donkergele troebele bier met de prachtige schuimkraag. Er valt nog zoveel meer te ontdekken. Daarom zijn wij op tournee met onze “Schneider Weisse Mobiele Biergarten”, vertelt Maarten Tegenbosch, alias de Nederlandse Mr. Schneider.

In de mobiele biergarten wordt een aantal verschillende soorten Weizenbieren getapt en geschonken. “Dat gaat van een Kristall Weizen – heerlijk, helder en vooral erg smaakvol, tot aan een Schneider Weisse Eisbock, een zeer geconcentreerd donker bier met intense smaken van chocolade en marsepein.” Welke er zondag te proeven zijn is pas zondag bekend maar er zal zeker iets voor ieder bij zijn.

Mark de Graaf van speciaalbiercafé Holy Cow en Slijterij & Drankenhandel De Graaf vertelt: “In de mobiele biergarten kunnen bezoekers rustig genieten van een mooi glas Weizenbier van de Beierse familiebrouwerij Schneider Weisse. Liefhebbers laten we graag verschillende soorten proeven, waarbij we wat over de verschillen kunnen vertellen en bij welke momenten en bij welke spijs het bier het beste past.”

De Schneider Weisse Mobiele Biergarten staat zondag op de Boschwegse Mèrt in Schijndel. Meer weten over wat de Biergarten voor jouw evenement kan betekenen? Neem dan contact op met Maarten Tegenbosch van Romat NLD Ltd. – Import & Export of Beer & Beerconcepts (maarten@romatnld.com) of met Mark de Graaf van speciaalbiercafé Holy Cow / Slijterij & Drankenhandel De Graaf (info@holy-cow.nl)

Bezoekers die zondag in Beierse kledij naar de Boschwegse Mèrt komen krijgen een gratis proefglas Schneider Weisse aangeboden.

De sfeer in de mobiele biergarten wordt deze zondag mede opgeluisterd door de band “Twenty Sicks”. Deze zal om 14.00 uur beginnen en ervoor zorgen dat er gedanst kan worden op gezellige rock&roll muziek.

Brauhaus Brothers
Foto: Holy Cow
Tip de redactie!