logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn de Meierij – u toch wel bekend ? – is op zoek naar mensen die bereid zijn anderen met vervoer te helpen. Of andere klussen op te knappen, zoals lichte tuinwerkzaamheden. Waar gaat het om ?

Autobezitters in Schijndel met wat tijd

Wij zoeken mannen en vrouwen die een eigen auto hebben en die bereid zijn om daar af en toe ook anderen mee te vervoeren. Er zijn veel hulpbehoevenden – vooral ouderen – die niet zelfstandig naar bijvoorbeeld een dokter of een ziekenhuis kunnen gaan en op ons een beroep doen voor vervoer. Het gaat hier dus echt om lokale ritjes of ritten binnen een beperkte regio waar geen goed alternatief voor bestaat. Natuurlijk hoeft het niet gratis te zijn. In onze regeling ‘Vervoer op Maat’ is een vaste onkostenvergoeding opgenomen. Andere kosten zoals parkeerkosten worden uiteraard ook vergoed.

Rijden, Navigatie, Auto

Tuinmannen en tuinvrouwen

Net als met vervoer zijn er mensen die niet meer in staat zijn om de tuin goed bij te houden. Snoeien, borders bijhouden, planten in de grond zetten, het kost allemaal net iets teveel inspanning . Daarom zoeken wij mannen én vrouwen die graag in de tuin werken en ook bereid zijn om bij anderen bij te springen. Hoeveel werk het is, is niet van te voren te zeggen. Dat zal helemaal afhangen van de wensen van de tuineigenaar of – eigenares. En vanzelfsprekend ook van de mogelijkheden die uzelf hebt. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met Welzijn de Meierij op 073-5441400. Of kijk eens op de website: www.welzijndemeierij.nl onder Vervoer op Maat en Klussendienst.

Bij Welzijn de Meierij horen ze graag van u.

Tuin
Tip de redactie!