Afgelopen maandag 24 september, vierde Alzheimercafé ’t Groene Woud haar 10 jarig jubileum in Restaurant Zaal De Nachtegaal.

De avond werd gestart met een korte terugblik van de afgelopen jaren en met een vooruitziende blik naar de toekomst in het belang van ons alzheimercafé.

Na deze terugblik heeft stichting Levenswijs mooie nummers aan ons ten gehore gebracht. Bij stichting Levenswijs staan de levensverhalen van ouderen centraal. Deze levensverhalen zijn omgezet in mooie zelfgeschreven nummers. Zo werd er telkens kort een levensverhaal geschetst waarna het zelfgeschreven nummer werd gezongen.

Na de pauze hebben we de avond afgesloten met zanger Ronald Naar. Ronald kreeg het voor elkaar om iedereen met zijn enthousiasme en toewijding gezellig te laten meezingen, muziek verbindt!

We willen iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid!

De volgende bijeenkomst van het Alzheimercafé is op maandagavond 22 oktober. Het thema van deze avond is humor en dementie. U bent allen van harte welkom om te komen. De avond start om 19:30 (vanaf 19:00 uur inloop) en eindigt om 21:30 uur in Restaurant Zaal De Nachtegaal in Schijndel.

Alzheimercafé 10 jarig bestaan
Foto: Welzijn de Meierij
Tip de redactie!