Algemene Ledenvergadering van Avanti’31 benoemt twee nieuwe ereleden

Logo_sv_avanti_31

Vrijdag 27 september werd de Algemene Ledenvergadering van sv Avanti’31 gehouden. In een goed gevulde kantine wist voorzitter Jack Brus de agenda met 13 agendapunten vlot af te werken. Penningmeester Fons Heestermans kon de vergadering een positief verhaal vertellen over de stand van zaken op financieel gebied, waarbij vooral de bereikte besparingen in het gebruik van gas en elektriciteit in het oog sprongen.

Voorzitter Jack Brus en bestuurslid Ben van de Mosselaer werden herkozen in het Bestuur. Verder koos de vergadering Roy van Helvoirt (Jeugdzaken) en Pedro vd Ven (Sponsoring) als nieuwe bestuursleden. Mark vd Heijden trad terug uit het Bestuur.

Het hoogtepunt van de vergadering was de benoeming onder luid applaus van Hans van Roy en Wim vd Boogaard tot erelid van sv Avanti’31. Hans van Roy is 40 jaar jeugdleider geweest en heeft daarnaast ook een carrière achter de rug als scheidsrechter. Hans is momenteel actief als bestuurslid van de Supportersvereniging. Wim vd Boogaard is inmiddels al een bijna onvoorstelbare 50 jaar actief als jeugdleider bij onze vereniging. Ondanks zijn blessure stond Wim ook afgelopen zaterdag weer bij zijn team langs de lijn. Jack Brus memoreerde in zijn woordje aan de kersverse ereleden dat zij een voorbeeld zijn van vrijwilligers waar onze vereniging op kan bouwen.
SV Avanti'31, ereleden

Open chat
Tip de redactie!