3e Plus Voetbaldagen erg succesvol verlopen!

De 3e Plus Voetbaldagen zitten er weer op. De prijzen zijn uitgereikt en de materialen opgeruimd: het voetbalseizoen kan beginnen!

Niemand minder dan Jordens Peters, captain van Willem II, had de weg naar sportpark De Molenheide in Schijndel gevonden om de winnaars in het zonnetje te zetten. Ook veel ouders en opa’s en oma’s waren aanwezig om deze afsluiting mee te maken.

Na afloop gingen de teams met hun trainers naar het kleedlokaal om de week af te ronden. Een certificaat, een mooie medaille en een kaartje voor de wedstrijden FC Oss – FC Volendam en RKC Waalwijk – De Graafschap viel iedereen ten deel. Allemaal tevreden gezichten zochten de douche op en togen huiswaarts.

Vrijdag 25 augustus waren de winnaars van Koning Voetbal te gast bij FC Oss tegen FC Volendam. Tijdens de rust werden Rick Welte, Senn van Helden, Bram van der Sangen en Tm van Giersbergen in het zonnetje gezet en kregen van Vincent de Vroomen niet alleen een handtekeningenkaart van de spelers van FC Oss maar ook een prachtige rugtas van Sportika.

De organisatie bedankt heel graag alle vrijwilligers, de familie, die de kinderen elke dag gebracht en gehaald hebben naar sportpark De Molenheide in Schijndel, s.v. Avanti ’31 en haar vrijwilligers, de gemeente Meierijstad, de media, FC Oss, RKC Waalwijk, Willem II-speler Jordens Peters en keeper Lassane Nikiema voor de prachtige medewerking en positieve energie. Tot 2018!

Alle winnaars op een rijtje:

Koning Voetbal
Groep 1 en 2: Rick Welte
Groep 3 en 4: Senn van Helden
Groep 5 en 6: Bram van der Sangen
Groep 7 en 8: Tom van Giersbergen

Gerard van Liempd Aanmoedigingsprijs
Groep 1 en 2: Guus Bouwmans
Groep 3 en 4: Baran Karaymirza
Groep 5 en 6: Ferry Schut
Groep 7 en 8: Daan Voets

Penaltybokaal/Shoot out
Groep 1: Milan van den Heuvel
Groep 2: Dinand van Heeswijk
Groep 3: Felix van Dinther
Groep 4: Jordy van den Heuvel
Groep 5: Bas van Lierop
Groep 6: Mannes van Heertum
Groep 7: David Steenbakkers
Groep 8: Jorg van Lierop

 
Tip de redactie!