September week 2 banner 2019

Ook het 2e weekend van september weer van alles te beleven in Schijndel. Met name de zondag staat bol van de evenementen.

Op vrijdagavond kan de jeugd weer gezellig naar de Soos Cosy Up. In de kantine van RKSV Schijndel is de maandelijkse Keez-avond.

Zaterdagochtend wordt door Wijkraad Hoevenbraak/Hulzenbraak een garagesale gehouden. Op de wielerbaan aan de Leemputtenweg zal WV Schijndel haar jaarlijkse koppeltijdrit houden. ’s Avonds is er in het Citytheater de eerste avond van 5 weken in Deep in the jungle. Komende zaterdag staat Flikflooien op het programma. Bij grand café de Hopbel wordt teruggegaan naar de jaren 60 en 70 met het Trio Acoutsic Olk

Zondag 8 september is er voor ieder wat wils te doen in Schijndel. Zo kunt u bijvoorbeeld ’s ochtends starten met een wandeling met de Reumabeweeggroep of een wandeling door de tuinen van tuinvereniging Arcadia tijdens de open dag en daarbij genieten van de bloemenpracht.

Oldtimerclub HW&VC heeft bij de Nachtegaal hun eindzomerrit waarbij vele oldtimers een route van ongeveer 80 kilometer door de omgeving zullen rijden. Het Schijndelse gilde Sint Catharina en Barbara heeft deze dag de organisatie in handen van de kringdag waarbij de jeugd ook uitgedaagd wordt om mee te doen. Voor iedereen die van extreme sports houdt is er op de skatebaan bij de Bizzi het Skatefest waarbij de deelnemers hun beste tricks laten zien.

Deze gehele dag is er op de Boschweg de Boschwegse mèrt. Tijdens deze jaarlijkse braderie zullen er vele kramen opgesteld staan op de Boschweg. Bij café de Holy Cow zal Screaming Billy optreden. (bekend van het Coolboxconcert). Bij de HeerenMeester zal Sixties-4 voor de muzikale omlijsting zorgen.

Bekijk de Schijndelse evenementen allemaal in onze evenementenkalender. Mis je een evenement? Laat het ons dan weten, dan voegen wij het graag toe aan het overzicht.

Sinds afgelopen week hebben wij ook een WhatsApp service, via deze service kun je makkelijk evenementen of nieuwsberichten delen. Dit kan via het nummer 06-82255837

Via het nummer 06-82255837 kun je ons ook met foto’s en filmpjes laten weten hoe jij het weekend hebt beleefd. Wij maken hier dan na het weekend een mooie compilatie van.

Banner whatsapp 2019