Plus Eijkemans Schijndel en de plaatselijke Heemkundevereniging hebben de handen in elkaar geslagen en komen met een leuke nieuwe actie. Vanaf 30 augustus kunnen er bij de Plus Supermarkt 8 weken lang plaatjes gespaard worden met historische Schijndelse afbeeldingen. In totaal zijn er 150 verschillende afbeeldingen die in een speciaal hiervoor ontworpen verzamelalbum kunnen worden geplakt. In het boek zijn 24 verschillende thema’s terug te vinden.

In he boek komen afbeeldingen van bekende dorpsgenoten zoals als Theo de King en Bèr Koolen (Swiebertje). Daarnaast zullen ook evenementen zoals carnaval een plekje krijgen in het boek, maar ook typische Schijndelse ambachten en nog veel meer plaatjes uit de rijke historie van Schijndel zoals verdwenen scholen en andere markante gebouwen zoals de melkfabriek, Bolsius en Jansen de Wit.

Een leuk boek dus voor de echte Schijndelaar die graag nog een terug bladert in het verleden van Schijndel. Lekker samen herinneringen ophalen kan vanaf 30 augustus want vanaf dat moment zijn het boek en de plaatjes verkrijgbaar in de winkel. Bij iedere €10,- aan boodschappen krijg je een zakjes plaatjes voor in je boek.

Schijndel_cover
Tip de redactie!