Vanavond een nieuwe editie van de online Pupquiz

Donderdag 11 juni zal er weer een live online pubquiz zijn vanuit Schijndel, want Pubquiz Brabant gaat door…geen powerpoints of getypte vragen in beeld. Gewoon 2 presentatoren die de vragen live stellen.

Als je meedoet kan je hier online je antwoorden invullen.

In principe weten is dan per seconde duidelijk wie er wint. Waarom dan in principe zult u zich afvragen? Omdat deze software geen spellingscontrole heeft. Valensia zal bijvoorbeeld fout gerekend worden waar Valencia moet staan. Ook dit wordt getracht om in te dekken door jullie spelfouten te voorspellen. Maar uiteindelijk wordt de uitslag nog eens goed gecontroleerd en zo snel mogelijk na de quiz bekend gemaakt. Uit vorige quizzen is gebleken dat er best wat teams zijn die moeite hebben om hun teamnaam zonder spelfouten in te vullen. Daarom wordt alles nog even kritisch nagelopen, om dan snel met de kloppende uitslag te komen.

Tijdens de show kun je per whatsapp contact houden met Pubquiz Brabant via: 06-17016855

Deelname is helemaal gratis, maar je kunt wel een vrijwillge bijdrage leveren.

Je kunt Pubquiz Brabant op diverse manieren ondersteunen:

  • Je mag zendtijd kopen. Daarvoor vragen ze 1 euro per seconde…en brengen dan in beeld wat jij wil…mits binnen de normen en waarden. Ook voor bedrijfsreclame!
  • Iedereen die een WhatsApp bericht stuurt krijgt eenmalig een Tikkie, waarin jezelf mag weten wat men bijdraagt. Dat mag al vanaf 1 eurocent.
  • En we gaan zelfs zover dat we ook nog sponsors accepteren die hun product in beeld willen hebben. Dat betekend niet dat we gaan presenteren vanuit een caravan bij Camping sport De Wit (alhoewel, alles is te koop)…maar drinken we graag uw bier, eten uw worst, of zetten een wc rol in beeld van uw merk…alles voor het juiste geboden bedrag natuurlijk.

Meer info:

Stuur een mailtje naar: info@pubquizbrabant.nl voor het sponsoren van de pubquiz!

Tip de redactie!