SV Avanti’31 verliest bekerwedstrijd van Hoofdklasser Gemert

Logo_sv_avanti_31

SV Avanti’31 heeft gisterenavond de uitwedstrijd tegen hoofdklasser Gemert verloren met 6-0, waardoor Gemert zich wist te plaatsen voor de 4e ronde van de districtsbeker.  SV Avanti, dat zelf in de 3e klasse speelt was dus duidelijk een maatje te klein voor het team uit Gemert.

Gemert kwam al in de tweede minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Dennis Groen. Dit bleek later ook de ruststand te zijn.

In de tweede helft werd er echter een wat hoger tempo gespeeld door Gemert en dat bracht Avanti steeds vaker in de problemen en zo wist Ralf Kemper er 2-0 van de maken. Hierna was het Jeremias Carlos David die twee maal wist te scoren waarmee hij de stand op 4-0 bracht en daarmee ook de laatste hoop van Avanti op een stuntje teniet deed. Gemert liep via treffers van Dennis Groen en Jasper Lalisang nog uit naar 6-0, waarmee het bekercompetitie voor SV Avanti’31 nu voorbij is.