Zomerfestival Hart wordt vrijdagavondfestival

hart-logo

Het zomerfestival dat Hart komende vrijdag komende vrijdag en zaterdag zou houden in de Schakel in Wijbosch wordt ingekort. Het zomerfestival zal nu alleen op vrijdagavond plaatsvinden. Het festival wordt daarmee ook gratis toegankelijk. Hart heeft hiertoe moeten besluiten omdat de belangstelling  voor de zaterdag tegen viel. Voor de vrijdagavond is de belangstelling wel groot, aldus de organisatie.

Het programma van de vrijdag bestaat uit een talkshow met een keur van politici, bestuurders, vrijwilligers en bijzondere burgers. Zij praten over het thema geluk. “En we gaan het nu eens niet hebben over de vraag hoe je jezelf gelukkig kunt maken”, aldus  Hart. “In plaats daarvan gaat het over hoe mensen elkaar gelukkig kunnen maken.” Ook is er vrijdag amusement.

Welbevinden

“Het gaat tijdens het festival  ook over de rol van de gemeente en daarmee van de politiek. Uit onderzoek blijkt dat het zin heeft om doelbewust te werken aan het welbevinden van mensen. Daar ligt een taak voor de gemeente, de gemeentelijke politiek en inwoners die in staat zijn zich voor hun omgeving in te zetten. Hen wil Hart met dit festival bereiken”.

Het festival van Hart start om 19.30 uur. U bent van harte welkom!

 
De-Schakel, Wijbosch

Tip de redactie!