Zestien nieuwe tips auto-ongeluk door keien

In de uitzending van Opsporing Verzocht werd dinsdagavond 11 juli uitgebreid aandacht besteed aan het tragische auto-ongeluk in Schijndel waarbij in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 juni een 32-jarige vrouw ernstig gewond raakte. De oorzaak daarvan was dat ze met haar auto over een aantal keien reed die opzettelijk op de weg waren neergelegd. Deze uitzending heeft tot nu toe zestien nieuwe tips opgeleverd. In de uitzending werd ook bekend gemaakt dat de politie DNA-sporen heeft aangetroffen op de keien dat mogelijk kan leiden tot de aanhouding van de daders. De politie is ook nog steeds op zoek naar de twee scooterrijders die vlak voor het ongeval op de structuurweg hebben gereden en die mogelijk iets gezien kunnen hebben wat in het belang van het onderzoek is.

Ook is inmiddels bekend waar de stenen zijn weggenomen. Ze lagen bij een pad dat loopt tussen de Smaldonkstraat en de Structuurweg dat voor iedereen toegankelijk is.

Bij de tips die de politie ontvangen heeft zitten ook namen van mogelijke daders. De politie gaat deze tips uiteraard zorgvuldig onderzoeken. Mocht u ook nog een tip hebben of andere informatie met betrekking tot dit onderzoek met de politie willen delen bel dan de opsporingstiplijn op 0800-6070. Op politie.nl vind je een dossier waarin alle informatie over de zaak terug te vinden is en waar je ook online een tip kunt delen. Kijk op www.politie.nl/tgoschijndel en deel je informatie met ons.

 
Tip de redactie!