Winactie in samenwerking met brouwerij Sint Servattumus

logo sint servattumusWauw! Bijna 1000 vind ik leuks op onze Facebook pagina Schijndel Online! Te gek dat jullie onze pagina volgen.

Wij vinden het daarom hoog tijd worden om jullie te bedanken voor het volgen van onze pagina en dit doen we met een Like, Deel en Win actie op Facebook.

Voor deze actie hebben we van Brouwerij Sint Servattumus een echt Schijndels bierpakket tot onze beschikking gekregen om weg te geven aan de gelukkige winnaar. Het pakket dient tijdens de open dag van Sint Servattumus op 3 september opgehaald te worden.

Voor meer informatie over deze open dag kun je terecht op de website van Sint Servattumus http://www.sintservattumus.nl/

Maar hoe kun je dat goed gevulde Schijndelse bierpakket nu dan winnen?

Like en deel het bericht van Schijndel Online op Facebook en dan maak je al kans op het pakket met lekkere Schijndelse bieren van Sint Servattumus .

de link naar het Facebook bericht: https://www.facebook.com/schijndel.online

Blijf ook op de hoogte van toekomstige acties door de pagina’s van Schijndel Online en brouwerij Sint Servattumus te volgen.

facebookactieservattumus

Actievoorwaarden:
– Deelnemer moet 18+ zijn.
– De winnaar moet de prijs op 3 september tijdens de open dag van Sint Servattumus om 13:30 op komen halen.
– De winnaar zal zaterdag 2 september bekend gemaakt worden op de Facebook pagina van Schijndel Online. Waarna er via Facebook contact opgenomen zal worden.
– De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
– De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
Tip de redactie!