Weer verlies voor Schijndel/deWit

Logo_RKSV_SchijndelSchijndel/deWit heeft ook tegen BMC de nederlagen reeks niet kunnen doorbreken en verliest met 0-2.

Voor de rust gaven beide partijen elkaar niets toe en de start was van beide partijen heel fel. De strijd ging geheel gelijk op zonder tot echte kansen te kunnen komen door beide ploegen. In de 16e minuut werd een corner van Brent Blummel gemist door zowel de verdediging van BMC als door de voorhoede van de thuisclub maar het doelpunt bleef jammerlijk genoeg uit. Ook BMC kon zich geen kansen scheppen tot in de 28e minuut een lange rush van Tommy van Schijndel bijna de 1-0 opleverde maar een verdediger van BMC wist de voorzet net op tijd te blokkeren. Even later werd een aarzeling op het middenveld bijna noodlottig voor de thuisclub maar deze kans ging net naast het doel van Schijndel/deWit. Zo brak de ruststand aan met 0-0 waar beide ploegen vrede mee konden hebben.

RKSV Schijndel

Na de rust zonder wissels ging de strijd door zoals de eerste helft afgesloten was. In de 53e minuut kwam na een inschattingsfout van Thomas Jan van Raaij de bal bij de linker spits die meteen Richard de Laat vrij voor doelman Schoenmakers zette en deze kon de 0-1 op het scorebord zetten. Even later kwam door slordig verdedigen Bram Verhoeven alleen op keeper Schoenmakers af maar deze redde bekwaam.

Even later kwam Jip Legemaat Yoeri Verbakel vervangen. Het spel van Schijndel/deWit was te onmachtig om echt gevaarlijk te kunnen worden ondanks de inzet die wel aanwezig was. In de 70e minuut kwam Stan Guns Tommy van Schijndel nog vervangen maar de thuisclub kon zich geen echte kansen scheppen. In de 80e minuut kwam BMC nog op 0-2 zodat ook deze wedstrijd opnieuw verloren ging voor Schijndel/deWit. Volgende week de uitwedstrijd tegen Real Lunet hopen op een beter resultaat.