Voorlaatste competitieronde voor Schijndel/DE WIT, SV Avanti’31 en WEC

Vanmiddag zal de voorlaatste competitieronde afgewerkt worden in de 3e klasse D en 4e klasse I waarin de Schijndelse voetbalclubs actief zijn. Voor alle drie de Schijndelse verenigingen staat vanmiddag een uitwedstrijd op het programma. Schijndel/DE WIT reist vanmiddag af naar Sportpark De Donk in Boekel, waar men de tweede plek op de ranglijst zal gaan proberen te verdedigen tegen Boekel Sport. Schijndel/DE WIT heeft op dit moment 3 punten voorsprong op Volkel. Bij winst in Boekel heeft Schijndel/DE WIT volgende week in de thuiswedstrijd tegen Nooit Gedacht voldoende aan een gelijkspel om de tweede plek in de competitie veilig te stellen en daarmee een mooie uitgangspositie voor de playoffs te verkrijgen. Daarnaast zou het een mooie beloning zijn voor het goede spel in het afgelopen seizoen. De wedstrijd in Boekel start vanmiddag om 14.30 uur.

Mocht Schijndel/De Wit vanmiddag winnen in Boekel dan zou dat ook een geweldig resultaat zijn voor SV Avanti’31. Er wordt namelijk nog volop gestreden om de 3e periodetitel en Boekel Sport heeft daarin 2 punten voorsprong op SV Avanti’31. Mocht SV Avanti’31 de uitwedstrijd bij Handel (8e)  gaan winnen dan zou Avanti’31 het team uit Boekel kunnen passeren op de ranglijst van de 3e periode. Men moet dan echter nog wel hopen op een misstap van Volkel dat 1 punt voorsprong heeft op Avanti.  Volkel speelt vanmiddag echter tegen het laag op de ranglijst staande Excellent.  Het zal dus afwachten worden en strijd om de 3e periodetitel, en daarmee een playoff ticket,  zal dus pas in de laatste wedstrijd van het seizoen beslist gaan worden. De wedstrijd op sportpark D’n Eikenwal in Handel start vanmiddag om 14.30 uur.

Voor WEC staat vanmiddag een uitwedstrijd tegen Ravenstein op het programma. Er staat niet veel meer op het spel voor de Wijbosschenaren dit seizoen, behalve de eer van de winst en het goede gevoel dat men kan meenemen richting het nieuwe voetbalseizoen. Vanmiddag staat de wedstrijd tegen de nummer laatst Ravenstein op het programma. Op voorhand een makkelijke wedstrijd voor WEC, maar het speelt dit seizoen wisselvallig en er zal met passie gestreden moeten worden om deze wedstrijd in winst om te zetten. Ook de wedstrijd  op Sportpark Den Ong in Ravenstein zal om 14.30 beginnen.

Het volledige programma in de 3e klasse D:

ThuisUitAanvangAdres
Vitesse'08MULO14:30 uurSportpark De Heykuul, Langeweg 4, Gennep
VV HandelSV Avanti'3114:30 uurSportpark D'n Eikenwal, Ossenkapelweg 2, Handel
UlyssesOlympia'1814:30 uurSportpark Den Heuvel, Nieuwstraat 2, Megen
Boekel SportSchijndel/DE WIT14:30 uurSportpark De Donk, Waterval 9, Boekel
Nooit GedachtConstantia14:30 uurSportpark De Biescamp, Pastoor vd Kampstraat 34, Geffen
VolkelExcellent14:30 uurSportpark Volkel, Eeuwsels 14, Volkel
MargrietFC Schadewijk14:30 uurSportpark Amstelhoef. Amsteleindstraat 21, Oss

Het volledige programma in de 4e klasse I:

ThuisUitAanvangAdres
VV RavensteinWEC14:30 uurSportpark Den Ong, Dorskamp 40, Ravenstein
NijnselNulandia14:30 uurSportpark Den Eimert, Azaleastraat 10, Nijnsel
AvesteynSCMH14:30 uurSportpark Avesteyn, Steen- en Stokstraat 6, Dinther
VV BoskantVorstenbossche Boys14:30 uurSportpark De Scheken, Hazelaarstraat 54, Boskant
SDDLDVG14:30 uurSportpark De Vijf Stromen, Ossstraat 11, Demen
NLC'03Boxtel14:30 uurSportpark De Akkeren, Valkseweg 17, Lith
CitoHerpinia14:30 uurSportpark De Rooyen, Klosterstraat 13, Oss
Tip de redactie!