In navolging op de succesvolle en druk bezochte vorige edities wordt in Schijndel voor de 3e keer het Oktoberfest gehouden. Vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018 wordt een grote tent aan de Markt weer aangekleed in Duitse sferen.

Oktoberfest Dinnershow

Wegens enorm succes wordt dit jaar wederom de Oktoberfest Dinnershow gehouden. De dinnershow vindt plaats op vrijdag 28 september van 18.00 – 23.00 uur. Naar aanleiding van de vele positieve reacties van de deelnemende bedrijven zijn er voor deze editie alweer reserveringen geboekt.

Dit jaar kun je niet alleen als bedrijf maar ook als sportteam, vriendengroep of andere groepsgelegenheid een of meerdere lange tafels op het Schijndelse Oktoberfest reserveren voor een all-inclusive prijs. Bij een tafel krijgt je typische Duitse Oktoberfestkost, kun je onbeperkt drinken bestellen en staat er een feestelijke oktoberfestshow op het programma. Ook de kleding is uiteraard in thema, wat bijdraagt aan een onvergetelijke sfeer. Kortom: de Schijndelse Oktoberfest dinnershow, geheel verzorgd en een avond om nooit te vergeten!

Reserveren

Reserveren voor de Oktoberfest Dinnershow kan via de website: www.oktoberfestschijndel.nl

Net Nie Oktoberfest

Omdat de vorige edities oergezellig en volledig uitverkocht waren, staat het Net Nie Oktoberfest ook dit jaar weer op het programma. Op zaterdag 29 september van 19.00 – 00.00 uur neemt de Schijndelse carnavalsvereniging Net Nie de touwtjes weer in handen om er een fantastisch feest van te maken. Lange tafels, Duitse schlagers, typische Oktoberfest-acts, heel veel pullen bier en dat allemaal geleid door de Net Nie Oktoberfest presentatoren.

Line up

Woenderbaar, Dieter Koblenz, Dee-jay Otzi Tribute, Lucien Martin en Toon Wouters.

Tickets

Tickets voor het Net Niet Oktoberfest op zaterdag zijn voor €15,00 (exclusief servicekosten) verkrijgbaar bij Tabaktief Jan van Roessel aan de Hoofdstraat in Schijndel.

Informatie

Voor vragen kun je mailen naar info@schijndelseoktoberfest.nl. Zie ook www.oktoberfestschijndel.nl

Net Nie Oktoberfest Schijndel
Tip de redactie!