soos-cosy-up schijndel

Vrijdagavond 13 september organiseert Soos Cosy Up een voetbal competitie! Kom met je voetbalvrienden naar Soos Cosy Up en speel op het voetbalveldje buiten wedstrijdjes in teams van drie. Wij zijn benieuwd welk team winnaar van de avond wordt!
Andere activiteiten die je samen kunt doen zijn dansen in de disco, luisteren naar de nieuwste muziek. Spelen met spellen als de Wii, biljart, auto-racespel, flipperkast en tafelvoetbal.

Soos Cosy Up is elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open voor jeugd vanaf groep 6. De entree is € 0,70 per avond. De eerste keer betaal je ook € 0,70 voor een pasje. Breng bij inschrijving (een kopie van) je ID mee.
Wil je je verjaardag vieren tijdens een soosavond? Neem dan even contact op met een van de leiders. Zij kunnen je vertellen wat er kan en wat de kosten van zo’n feestje zijn.
Je vindt Soos Cosy Up op Smaldonkstraat 6 in Schijndel (tel. 073-5493820, alleen tijdens openingsuren van de Soos). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwengel.nl
Tip de redactie!