logo-semOok op 26 december 2018 werd het 2e kerstdag zaalvoetbaltoernooi weer gespeeld in sporthal de Dioscuren. De teams begonnen om stipt 10:00 aan het toernooi. Tijdens het van Kessel toernooi staan sportiviteit en respect hoog in het vaandel. Dit zorgde dan ook voor een bijzonder sportief toernooi waarvoor nog complimenten aan de teams.

Rond 13:30 waren de uitslagen in de poules bekend en konden de teams zich opmaken voor de knock-out fase. Dankzij de verliezersronde konden ook de teams die niet bovenaan in de poule geëindigd nog lekker een paar potje ballen. Uiteindelijk bleven er 2 finales over. Met in de verliezersronde van Kessel slopersbedrijf tegen JJ interieurs en in de finale om de toernooiwinst Cracking Playu tegen Eleven Future. Van Kessel Slopersbedrijf sleepte de winst van de verliezersfinale in de wacht en Cracking Playu mocht zich de winnaar van het toernooi noemen. Zij versloegen Eleven Future na shoot-outs.

Zoals al eerder vernoemd staan sportiviteit en respect hoog in het vaandel en daar wordt zoals elk jaar dan ook een prijs voor uitgereikt. Deze ‘respectcup’ werd dit jaar gewonnen door Abeasten en aan ze uitgereikt in de ’t Café de Sporthal.

Namens de organisatie (Stichting Evenementen Meierijstad) willen alle deelnemers maar ook zeker de vrijwilligers nog bedanken voor hun (sportieve) bijdrage aan het toernooi.

Bekijk hier meer foto’s van het zaalvoetbaltoernooi
Tip de redactie!