Verslag regiotoernooi Middelrode – Budoclub Schijndel

Het laatste judotoernooi van dit jaar werd georganiseerd in Middelrode en met 21 deelnemers was Schijndel goed vertegenwoordigd. Skip van Geffen stond voor de eerste keer op de wedstrijdmat. Hij gaf goede tegenstand en won zelfs een wedstrijd. Ivy Steenbakkers won van al haar tegenstanders. Jan Kuijpers scoorde met een mooie worp maar helaas had de scheidsrechter net sorematé (einde wedstrijd) aangegeven, volgende keer gaat hij eerder proberen te scoren.

Jonathan Steenbakkers maakte een prachtige ippon door zijn tegenstander met een linkse worp op zijn rug te gooien. Jason van Vliet scoorde zijn ippons met houdgrepen op de grond, daar konden ze met geen mogelijkheid onderuit komen. Sportiviteit lieten de Schijndelse judoka’s ook volop zien. Lars Wijnakker werd door een tegenstander over de mat heen geslingerd en Tobias Steenbakkers zat in een poule waar ze allemaal een koppie groter waren. Beide jongens zetten zich er goed overheen. En ook de judoka’s die slechts een partijtje wonnen of deze keer alles verloren, groetten netjes af en gaven hun tegenstanders sportief een hand. Hoort er ook bij en mag weleens genoemd worden.  Winnen is niet altijd het belangrijkste in een wedstrijd.

1e prijs  Ivy Steenbakkers, Jason van Vliet, Jonathan Steenbakkers, Quin Gloudermans

2e prijs  Lars Wijnakker, Sem Dobbelsteen, Jan Kuijpers

3e prijs  Alain v Geelen, Pim Verhofstadt, Juan Schevers, Stijn Gevers, Lente van Wanrooij, Maaike vd Wijgert, Lorenzo v Berkel, Wout vd Heijden

4e prijs  Skip v Geffen, Jay Mutsaars, Mats v Nistelrooij, Elvera v Kronenburg, Tobias Steenbakkers, Nils v HommelTip de redactie!