Verpleeghuis Sint Barbara start crowdfundactie

Verpleeghuis Sint Barbara is samen met familie van bewoners een crowdfundactie gestart. Men wil geld inzamelen voor de aanschaf van een zogenaamde Tovertafel, waarmee familie en verzorgers een spelletje kunnen doen met de bewoners.

Spelletjes spelen

De ervaring bij Laverhof is dat bewoners van spelletjes houden en dit voor ontspanning en gezelligheid zorgt. Het is mooi om te zien dat zij hier plezier aan beleven. Maar de meeste spelletjes kun je met maximaal vier personen tegelijk doen en het is juist zo leuk om er meer bewoners bij te betrekken. De Tovertafel Original biedt hiervoor uitkomst! Deze activiteit kan samen met personeel of familie gedaan worden, maar ook nog zelfstandig door de bewoner zelf. De Tovertafel stimuleert mensen met dementie tot meer beweging en sociale interactie. Bovendien levert de Tovertafel waardevolle momenten op met familieleden en verzorgers. Plezier en verwondering staan bij de spellen voorop!

Weer meten over de Tovertafel? Kijk op: www.tovertafel.nl.

Bijdrage leveren?

Als je een bijdrage wil leveren zodat Sint Barbara deze Tovertafel kan gaan aanschaffen voor hun bewoners, dan kan dit via de website http://activecues.com/crowdfunding/laverhof-verpleeghuis-st-barbara!

Iedereen die meer dan 250 euro doneert ontvangt een taart!

Laverhof, St. Barbara
Tip de redactie!