Open Coffee het Groene Woud organiseert elke tweede woensdag van de maand tussen 9 en 11 uur een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemende mensen in Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Een aantal keer per jaar organiseren we thematische bijeenkomsten met voor onze bezoekers relevante informatie over een bepaald onderwerp, de business bites.

Op maandag 19 maart 2018 organiseren we een business bite over De AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Aanvang: 19.00 uur, einde omstreeks 21.00 uur. Locatie: Bestuurscentrum gemeente Meierijstad, Burgemeester Wernerplein 1, 5492 GD Sint-Oedenrode.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming treedt in werking op 25 mei 2018 en heeft gevolgen voor alle Europese burgers en organisaties. Alle Europese organisaties moeten voldoen aan de criteria die in de nieuwe verordening zijn beschreven, ook ZZP-ers!
Welke persoonsgegevens mag ik verwerken? Onder welke voorwaarden? Wat moet ik geregeld hebben voordat de wet in werking treedt? Welke informatie moet ik bijhouden om aan te tonen dat ik voldoen aan de wetgeving?
Op al deze vragen proberen we vanavond een antwoord te krijgen. Geert van Rooy is deskundig op het gebied van data privacy en zal proberen antwoord te geven op al onze vragen.

We vragen voor deze business bite € 10,-, te betalen bij binnenkomst. Graag per mail aanmelden: opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com. Als je specifieke vragen hebt kun je deze per mail stellen.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud), of neem contact op met Alma Engelhart (06-12826053)

Laptop, Boeken
Tip de redactie!