Logo Filmclub Schijndel

Geheel in de sfeer van Goede Vrijdag vertoont Filmclub Schijndel op 19 april de integrale en aangrijpende uitvoering van de Matthäus Passion onder leiding van de bevlogen dirigent Reinbert de Leeuw in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Een mystieke, betoverende en ontroerende filmervaring.  Na het succes van vorig jaar is deze film op veler verzoek opnieuw te zien en te beleven in Het Gasthuis. In verband met de lengte van de film is de aanvangstijd 19.30 uur.

Op dinsdag 23 april kunt u in Het Gasthuis genieten van een gepassioneerd liefdesverhaal tussen twee mensen met verschillende achtergronden, die niet bij elkaar passen en toch tot elkaar worden veroordeeld. Tegen de achtergrond van de Koude Oorlog in de jaren 50, in Polen, Berlijn, Joegoslavië en Parijs, toont de film een ​​onmogelijk liefdesverhaal in onmogelijke tijden. Deze film ontving de Europese Filmprijs voor beste film. Deze film begint om 20.00 uur.

Voor beide films is reserveren noodzakelijk. Toegang voor leden Filmclub 5,50 euro, voor niet-leden 7 euro maar met strippenkaart 6 euro.
Voor reserveren en informatie over deze avond zie de website van de Filmclub www.schijndelfilm.nl.
Filmclub-Schijndel_Het-Gasthuis_19-april_23-april

Tip de redactie!