logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Chauffeur op maat

‘Vervoer op maat’ is op zoek naar chauffeurs. Als chauffeur van ‘Vervoer op maat’ vervoert u bewoners van Schijndel naar afspraken van medische aard, naar familie of anderszins. U gebruikt hierbij de eigen auto. Na de afspraak brengt u de bewoner weer thuis. De vrijwilliger ontvangt hiervoor een onkostenvergoeding (vacaturenummer 19651).

Enthousiaste vrijwilliger dagbesteding gezocht!

Ben jij iemand die houdt van een gezellige sfeer en wil jij graag iets voor een ander betekenen? Kom dan de vrijwilligersclub van de dagbesteding versterken.

Drie woonservice locaties (De Vink, ’t Spectrum en ’t Gasthuis) in Schijndel zijn op zoek naar vrijwilligers voor deze gezellige en gevarieerde dagbesteding. Hierbij staat centraal: het creëren van een huiselijke sfeer en jezelf mogen zijn. Er worden activiteiten aangeboden op maat, wat wil zeggen dat er gekeken wordt naar wat de bezoeker wil. Werkzaamheden die kunnen voorkomen zijn: creatieve activiteiten organiseren, met bezoekers een stukje wandelen, of samen met bezoekers een spel spelen. (vacaturenummer 16753)

Vrijwilliger gezocht die bekend is met gebarentaal

Voor verschillende vacatures zijn wij op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die thuis zijn in gebarentaal. Bent u hiermee bekend? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).
Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!