logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Thuis met vrijwilligers

Veel mensen zijn verlegen om een bezoekje of een stukje ondersteuning. Zij zetten, vaak samen met hun mantelzorger, eindelijk de stap en leggen de vraag neer bij Thuis met Vrijwilligers. Om zo snel mogelijk deze groeiende groep van dienst te zijn, blijft Thuis met Vrijwilligers op zoek naar bezoekvrijwilligers die een vast moment per week of twee weken iets willen ondernemen. Dat kan variëren van een kopje koffie drinken, samen een wandeling maken of een boodschap doen. Zo kunt u van grote betekenis zijn voor de persoon in kwestie en tevens de mantelzorger een stukje ontlasten. (vacaturenummer 19377)

@Bizzi+ zoekt ondersteuning

Al 7 jaar organiseert jongerencentrum Bizzi in Schijndel om de andere week op maandagavond vanaf 19.00 uur een soosavond voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. Een vaste groep van 20 tot 25 deelnemers geniet van de goede sfeer op deze leuke avonden. Een gezellig team van vrijwilligers helpt bij het organiseren van deze bijeenkomsten. Zij zijn op zoek naar nieuwe mensen om te helpen bij de organisatie van @Bizzi+. Taken bestaan uit o.a. activiteitenbegeleiding, hand- en spandiensten, gastvrouw/gastheer: kortom allerhande taken om van deze soos een geslaagde avond te kunnen maken (vacaturenummer 16409)

Bizzi

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).
Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!