Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

logo welzijn de meijerij

 

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 

Bezoekwerk: belasting of ontspanning?

Heb u een druk leven? Hebt u al eens bedacht hoe ontspannend het kan zijn om een paar uurtjes in de week de tijd nemen om een oudere of iemand met een beperking te bezoeken?
Wij zijn op verschillende locaties in Schijndel op zoek naar vrijwilligers voor een bezoekje, een wandeling of om samen een fietstochtje te maken. Of hoe zou u het vinden om te koken voor enkele mensen?

Welke vrijwilliger (bij voorkeur een man) wil een licht dementerende man bezoeken, een kopje koffie met hem drinken en samen wandelen? (Vacaturenummer 17218)

 

Docent/begeleider voor hobbywerkplaats hout

In deze hobbywerkplaats hout wordt op allerlei manieren gewerkt met hout (snijden, gutsen, draaien enz.)

Deze hobbywerkplaats is op donderdag van 08.30 tot 11.30 uur. (Vacaturenummer 17035)

 

Chauffeurs Vervoer op Maat

Voor het Vervoer op Maat zoeken we vrijwillige chauffeurs die mensen naar bijv. afspraken in het ziekenhuis of specialist vervoeren met hun eigen auto. Het rustig en geduldig kunnen en willen begeleiden van mensen is gewenst. Brandstof en parkeerkosten worden vergoed. (Vacaturenummer 15910)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).

Tip de redactie!