logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Op de website www.welzijndemeierij.nl wordt een overzicht gepresenteerd waar allerhande vacatures te vinden zijn in uw eigen omgeving.
Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Keukenassistenten voor Het Gasthuis

Het Gasthuis is op zoek naar assistenten voor onze koks. Je bereidt samen de maaltijd voor “Eten wat de pot schaft” die iedere woensdagmiddag wordt gekookt. Er wordt gekookt voor de deelnemers aan de dagbesteding en mensen uit de wijk. Je ruimt na de maaltijd de keuken mee op. Werktijden zijn op woensdag van 9.30 tot ± 13.30 uur. (vacaturenummer 17230)

Begeleidster creatief atelier

Op woensdagochtend tussen 9 en 11 wordt door een groep vrouwen van diverse afkomst gewerkt aan de naaimachine. De dames leren netjes te werken en maken van alles voor hunzelf of hun kinderen. We zoeken uitbreiding van het team met ervaren naaisters. (vacaturenummer 15459)

Vraagbaak smartphones

SWZ Zorg locatie De Rietbeemd is op zoek naar iemand met verstand van gsm’s en die wil helpen met het installeren of toevoegen van apps op gsm’s van cliënten. Het zou fijn zijn als deze persoon bereid is om zijn telefoonnummer te geven aan de contactpersoon van de Rietbeemd, om contact op te kunnen nemen als er een vraag is. (vacaturenummer 17102)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).
Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!