logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Op de website www.welzijndemeierij.nl wordt een overzicht gepresenteerd waar allerhande vacatures te vinden zijn in uw eigen omgeving.

Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Planner Vervoer op Maat en Eropuitbus

Vervoer op Maat zorgt voor noodzakelijke ritten ten behoeve van mensen die in hun omgeving geen vervoersmogelijkheid hebben naar bijv. ziekenhuis, dokter of iets dergelijks. De planners zorgen, samen met een team van vrijwillige chauffeurs, dat deze ritten gereden kunnen worden. Je belt met de klant en de chauffeur en verwerkt de gegevens in een excelbestand, enige ervaring hiermee is handig. De ritjes met de Eropuitbus naar leuke uitstapjes in de omgeving valt hier ook onder. Je plant de uitstapjes en de chauffeur van de bus.

Bezoekvrijwilligers

Wilt u uzelf inzetten voor de medemens in uw omgeving? Er zijn veel mensen die graag samen met u een kopje koffie drinken en een praatje maken of een wandelingetje maken. In overleg spreekt u op geregelde tijden met iemand af.

Heeft u interesse dan horen wij graag van u.

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).

 




Tip de redactie!