Steun Stichting Koeveringse Molen met Sponsorkliks

stichting koeveringse molen

Stichting Koeveringse molen maakt door haar bestaan al heel wat kosten, zoals de pacht van het molenterrein, bankkosten, hosting van de website, de jaarlijkse Vriendencontactdag, deelname aan streek- en jaarmarkten, lidmaatschap van belangenverenigingen, reiskosten voor extern overleg, print- en drukwerk, vergaderingen bij de bestuursleden thuis. De kosten worden heel goed bewaakt en daardoor zo beperkt mogelijk gehouden. Veel van deze kosten worden grotendeels door de vrijwillige bestuursleden zelf betaald en komen niet eens op de rekening van de stichting terecht. Gewoon, omdat hun Koeveringse molenhart op de juiste plaats zit.

Om de kosten die wel op de rekening van de molenstichting komen te kunnen blijven betalen moeten de bestuursleden zo creatief mogelijk zijn bij het genereren van wat inkomsten. Zo zijn er destijds onze ‘Koeverdingen’ op de markt gebracht die slechts incidenteel worden gekocht op de jaar- en streekmarkten, zoals Koeverings molenbier, het Koeverings tegeltje, Koeveringse molen speltmeel en voorheen de Koeveringse postzegels en de Koeveringse molen oude jenever. Daarnaast probeert het bestuur het molenterrein zo gunstig mogelijk in te zetten door het verbouwen van landbouwproducten, zoals gras, maïs en spelt.

Ook u kunt een klein steentje bijdragen, waarvoor u bijna niets extra’s hoeft te doen. Online kopen doet al bijna iedereen. En wat is er nou mooier dan bij de online aankoop een klein percentage te doneren aan Stichting Koeveringse molen? Het enige wat u moet doen is vóór uw online aankoop naar onze website www.koeveringsemolen.nl gaan en de button ‘SponsorKliks’ aan te klikken, uw favoriete online winkel te kiezen (Druk op ‘bestel’.) en uw product te bestellen, zoals u dat zelf al gewend bent. Uw favoriete online winkel zorgt er dan automatisch voor dat een gedeelte van uw aankoop wordt afgedragen aan Stichting Koeveringse molen. U betaalt dus niets extra’s voor het doneren. Mooi he? Dat vond het bestuur ook…

Blijf dus online kopen met SponsorKliks voor de Koeveringse molen! Denk dus even aan de Koeveringse molen, wanneer u online een vakantie boekt, een hotel reserveert, een vlucht boekt, kleding koopt, boeken bestelt, eten laat thuisbezorgen, speelgoed koopt of gewoon een cadeautje voor uzelf of iemand anders uitzoekt. U sponsort ons al door op het onderstaande logo van SponsorKliks te klikken en uw online bestelling te starten.

Alvast hartelijk bedankt voor uw donaties!

Tip de redactie!