Steun de schijndelse ondernemers tijdens de lockdown!

Nederland zit in een strenge lockdown. Een van de maatregelen die de regering heeft afgekondigd is de sluiting van het grootste deel van de winkels in Nederland. Winkels mogen alleen openblijven als ze minstens 70 procent van hun omzet uit artikelen voor levensonderhoud halen. Eerder was hier onduidelijkheid over en gingen winkels zoals de Hema onder voorwaarden alsnog open. Ook de Action en Wibra hadden plannen op de winkels weer te openen, maar dat is na aanpassing van de richtlijn nu van de baan. Ook de Hema zal nu de winkels gesloten houden.

Om toch nog wat omzet te behalen hebben al een aantal ondernemers laten weten dat klanten online of telefonisch bestellingen kunnen doen. Deze bestellingen zullen dan bij de klant thuis afgeleverd gaan worden. Hieronder een overzicht van deze winkels. Sta je als ondernemer niet in dit lijstje en ga je ook bestellingen bij klanten thuis bezorgen stuur dan een mailtje naar: info@schijndel-online.nl, appen kan ook: 06-82255837

Bloemenwinkel De Binderij

Bloemenwinkels mogen buiten de winkel een verkooppunt hebben. De Binderij zal zal dan ook starten met zo’n buitenverkooppunt, zo laat men op Facebook weten. Men hoopt morgen van start te kunnen gaan.

Boonman Bedden

Boonman bedden wil haar klanten ook tijdens de lockdown helpen. Hiervoor hebben ze het volgende bedacht:

  •  Advies aan huis. De adviseur van Boonman komt naar de klant (op afspraak), Samen kan dan bekeken worden wat het beste matras/bodem/ boxspring enz. voor de betreffende klant is.
  •  De webshop: hierin kunt u zelf winkelen. Er zijn volop matrassen, boxsprings en bodems op voorraad. Deze zullen thuis bezorgd worden.
  • Boonman is bereikbaar via telefoon (073-5470153) e-mail (web@boonmanbedden.nl) en via chat (via de website https://www.boonmanbedden.nl/) voor vragen en advies.

Classic Style Lingerie

Classic Style Lingerie heeft een leuke actie bedacht voor haar klanten. Hiervoor is de lingeriewinkel een samenwerking aangegaan met de kerstman! De kerstman zal op donderdag 24 december, vanaf 16.00 uur, met zijn verlichte arrenslee de kerstbestellingen gaan thuisbezorgen.  Kijk op de website voor meer informatie over de collectie van Classic Style: https://www.classicstylelingerie.nl/

IT-OK

De verkoopafdeling van IT-OK is gesloten zoals opgelegd door de regering. De reparatieafdeling mag echter wel geopend zijn. Hier staat men dan ook voor u klaar voor alle service- en hulpvragen. Wilt u iets kopen dan kan dit telefonisch of online. Producten zullen dan bij u thuis geleverd worden. Ook is het mogelijk u product op te halen bij een afhaalpunt.

Openingstijden IT-OK tijdens de lockdown:

Maandag – 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag – 11:00 – 17:00 uur
Zaterdag – gesloten

Kantoorboekhandel Bruna

Boekhandel Bruna wil u graag helpen met de aankoop van uw kerstcadeau’s of andere producten uit de winkel. Indien u iets wil bestellen stuur dan een mailtje naar: brunaschijndel@gmail.com. Uw bestelling zal dan binnen 48 uur thuis worden afgeleverd. Bruna ziet uw bestelling graag tegemoet!

Foto Keetels

Foto Keetels heeft diverse diensten waar ze u mee kunnen helpen tijdens deze lockdown. Wilt u gebruik maken van de diensten kijk dan hieronder hoe u van deze diensten gebruik kunt maken.

  • Foto’s afdrukken via WhatsApp en mail: Wij bezorgen de foto’s aan huis. Je ontvangt een betaalverzoek of kunt contant betalen op moment van bezorging.
  • Digitaliseren van video naar USB / DVD: Wij halen je materiaal op en bezorgen het weer aan huis. Je ontvangt een betaalverzoek of kunt contant betalen op moment van bezorging.
  • Camera apparatuur: Ook voor de aanschaf van een camera, lens of accessoires blijven wij je graag van dienst. Neem contact op per telefoon, mail of WhatsApp. Wij bezorgen aan huis. Voor uitleg kunnen we een belafspraak maken.
  • Tijdens de lockdown is het maken van pasfoto’s voor essentiële documenten wel toegestaan! Dit gaat op afspraak. Bel 0735492859 om een afspraak te maken.

Je ontvangt een betaalverzoek of kunt contant betalen op moment van bezorging.

Telefoon: 073 54 92859
Mail: info@fotokeetels.nl of printservice@fotokeetels.nl
WhatsApp: 06 4460 2771 (niet om te bellen)

Jac. Kemps Tweewielers

De werkplaats is nog open!

Waar moet u zich melden?

Omdat de winkel dus gesloten moet blijven kunt u uw fiets afgeven bij de werkplaats (rechts achterin). Tevens kunt u nog steeds gebruik maken van onze gratis haal en breng service! Gelieve te bellen (073-5492392) en/of een E-mail (info@jackemps.nl) te sturen om een reparatie in te plannen.

Kopjes

Bij kopjes kun je verse theeën bestellen.

Hoe het werkt?
De thee verkopen wij per 50 gram. Dit is een zak voldoende voor minstens 25 koppen thee. De prijs varieert gemiddeld tussen de €2,50 en 4,-. App of bel je bestelling door naar: 06-46808805 of 06-14751912 Vermeld hierin jouw bestelling, jouw naam en adres. Dan bezorgen wij het maandag, woensdag of vrijdag bij je thuis! Bestellen is mogelijk vanaf €15,-. Bezorgen binnen Schijndel is gratis. Bezorgen buiten Schijndel is €5,- of de kosten van een postpakket.

Relax Outdoor

Een fysiek bezoek in de showroom is niet mogelijk tijdens deze periode. Uiteraard blijft Relax Outdoor wel digitaal beschikbaar voor u om alsnog ook uw Outdoor en Wellness dromen in deze prachtige tijd waarheid te laten worden. U kunt via Facebook en de website (https://www.relaxoutdoor.nl/) een tijdslot boeken voor een online meeting.

Steengoedkado

Steengoedkado bezorgt aan huis. De etalage is aangepast, daar staan verschillende producten in met nummer. Deze kunnen via 0735494453 worden besteld. En tevens is er een speciaal whatsapp nummer aangemaakt om te bestellen, foto’s door te sturen en tikkies voor de betaling. Dit nummer is 0653338678. Via Facebook en Instagram komen er dagelijks producten online.

Juwelier en optiek Tausch

De juwelierswinkel van Tausch is miv vandaag gesloten. Wel is het mogelijk om bestellingen aan huis te leveren of op afspraak. Het is ook mogelijk om bestellingen af te halen. Voor vragen kun je bellen (073-5492228) of appen (06-54970307).  Tausch gaat ervoor zorgen dat de etalage vol ligt met mooie producten, dus je kunt af en toe een kijkje gaan nemen. Ook online zullen er regelmatig producten voorbij komen op Facebook– en Instagram pagina van Tausch.

De optiekwinkel van Tausch blijft, conform de regelgeving, open.

Twan Vissers

Twan Vissers en zijn team staan voor u klaar met raad en daad. U kunt Twan Vissers bellen via nummer (073) 549 8734 of mailen via winkel@twanvissers.nl. Ook kunt u op deze wijze uw bestellingen doorgeven. De bestelling is daarna op afspraak af te halen in de winkel. Wanneer dit niet mogelijk is dan wordt uw bestelling thuis afgeleverd.

Drogisterij De Vlinder

Drogisterij de Vlinder is gewoon geopend. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM strikt opgevolgd. Wilt of kunt u niet in de winkel komen in deze tijd dan kan een bestelling ook thuis bezorgd worden. Ook kan er een afspraak gemaakt worden om een bestelling op een vooraf afgesproken tijd op te halen.

De Wit Schijndel

Bij De Wit Schijndel kun je online je bestelling doen via de website https://www.dewitschijndel.nl/ Indien u binnen een straal van 50 km van De Wit Schijndel woont zal uw bestelling via de persoonlijke bezorgservice van het bedrijf bij u thuis worden afgeleverd.

 
Tip de redactie!