Uitslagen dressuur en springwedstrijd PSV Jan van Amstel

PSV Jan van Amstel SchijndelAfgelopen weekend waren er paardensportwedstrijden in Gemonde (Dressuur) en in Schijndel (op 2e pinksterdag) bij PSV Jan van Amstel een springwedstrijd. Hieronder de uitslagen van deze wedstrijden en een fotoimpressie van de wedstrijden in Schijndel. Er werden mooie resultaten behaald door Dana Mass met Golden Dream DK die een derde plaats behaalde bij de dressuur in Gemonde. In Schijndel deden Karlijn Sleutjes met Senstion SW (1e), Iris van de Ven met Zandkamp’s Firo (2e), Mathijs Toelen  met Ducati (2e) en Doris van den Oetelaar (1e) het goed.

Gemonde

Pony dressuur

C/B: 3e Dana Maas met Golden Dream DK.
DE/B: 19e Melanie Verhagen met Ladydream.
DE/L1: 7e Anneke Pijnenburg met Zeuss du Vi, 9e Iris van de Ven met Zandkamp’s Firo, 10e Milou Verhoeven met Maxime. DE/L2: 4e Iris van de Ven met Siepke’s Surprise.
DE/M1: 1e Mickey de Vaan met Nearco V, 4e Ainara Fernandez Parilo met Calipso, 5e Minne Pijnenburg met Jewel, 7e Karlijn Sleutjes met Kyanda.

Paarden dressuur

B: 14e Britt van Veghel met Go to Date.
L1: 12e Anique Timmermans met Calandro, 13e Monique de Vaan met Educo.
Z1: 5e Wendy van de Logt met Giacomo B.

Schijndel

Pony springen

C/BB: 6e Kaylee Kappen met Montana.
C/M: 1e Karlijn Sleutjes met Sensation SW.
DE/BB: 2e Iris van de Ven met Zandkamp’s Firo, 7e Isa Raaijmakers met Nino, 8e Maike van de Ven met Oatfield Rosie.
DE/B: 6e Maike van de Ven met Oatfield Rosie, 8e Janne van de Broek met Roos van de Leliaard, 10e Milou Verhoeven met Maxime, 13e Iris van de Ven met Zandkamp’s Firo, 18e Eline Smits met Rieboy, 22e Isa Raaijmakers met Nino, 23e Kaily van Kaathoven met Lanciana.
DE/L: 2e Mathijs Toelen met Ducati, 4e Emma Huizer met Xam, 6e Iris van de Ven met Olijfje van de Leliaard, 7e Ainara Fernandez Parilo met Calipso.
DE/M: 8e Emma Huizer met Xam.
DE/Z-ZZ: 1e Doris van den Oetelaar met Mr James.

Hieronder staat een fotoreportage door Pascal van Oers.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!