Op maandag 28 oktober 2019 wordt “Schijndelse Ouders op Stap” georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin, Jongerencentrum BIZZI, de Beurs, de Sok, Politie, GGD, Bureau Halt en Novadic-Kentron.
“Schijndelse Ouders op Stap” wil ouders van kinderen in de leeftijd 12 tot 18 jaar inzicht geven in onderwerpen die samenhangen met uitgaan, alcohol, drugs en wat dit betekent voor de omgang en opvoeding van hun opgroeiende kinderen. De leuke kanten, maar ook de gevaren zullen belicht worden.

Er wordt gestart bij de BIZZI. De groep wordt daar in drieën gedeeld. Op drie plekken in Schijndel worden de workshops georganiseerd. Er zal onder meer verteld worden over activiteiten bij De Beurs en de Sok, wat zij meemaken met de bezoekers en hoe ze omgaan met de jeugd.
Bij de Sok, de Beurs en BIZZI zijn er activiteiten waarbij Novadic-Kentron, Bureau Halt, Politie, CJG en GGD vanuit hun werk en ervaringen verschillende thema’s zullen behandelen. Voor elke workshop is er drie kwartier tijd met daarbij inbegrepen de reistijd.

Programma 28 oktober 2019
19.00u: Ontvangst in BIZZI
19.15u: Openingswoord door wethouder Menno Roozendaal
19.30u: Groep 1 BIZZI, Groep 2 Beurs, Groep 3 de Sok
20.15u: Groep 3 BIZZI, Groep 1 Beurs, Groep 2 de Sok
21.00u: Groep 2 BIZZI, Groep 3 Beurs, Groep 1 de Sok
21.45u: Vertrek vanuit de verschillende locaties naar BIZZI
22.00u: Gezamenlijke afsluiting en napraten bij BIZZI

Aanmelden:
Is uw belangstelling gewekt en wilt u graag met andere Schijndelse ouders op stap? Meldt u zich dan snel aan door een e-mail te sturen naar info@cjgschijndel.nl met uw contactgegevens (e-mail, telefoon, woonadres), leeftijd van uw kind(eren) en aantal personen. Aanmelden kan tot en met 24 oktober. Doe dit snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging. Deelname is gratis!

Voor meer informatie kunt u bellen naar CJG Schijndel (073) 543 21 96.
Schijndelse ouders op stap

Tip de redactie!