Repair Café Schijndel 9 maart: Repareer samen met vrijwilligers!

Een van de uitgangspunten van het Repair Café is samenwerking. Als gast van het Repair Café wordt u uitgenodigd om samen met vaklui op verschillende gebieden de reparatie uit te voeren. Bij het Repair Café werken vrijwilligers die zijn gespecialiseerd in houtbewerking, in het vervangen van een fietsenwiel, in het vastzetten van een rits in uw jas en nog veel meer.

In de fietswerkplaats van Welzijn De Meierij in Schijndel, Steeg 9 (‘t Spectrum), staan op donderdagmiddag 9 maart tussen 13.30 en 16.00 uur weer diverse vaklieden klaar: elektriciens, naaisters, timmerlieden, slijper, klusjesmannen en een fietsenmaker helpen u gratis bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee.

Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies en alles, wat het niet meer doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. Het gaat in principe om kleine klusjes, waarmee men niet naar de winkel gaat en die maximaal twee uur reparatietijd in beslag nemen en makkelijk te hanteren zijn. De bedoeling is dat u samen met de vakman de klus klaart. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad. U bent van harte welkom!

Elke tweede donderdag van de maand kunt u bij het Repair Café terecht.

Voor meer informatie Welzijn De Meierij:

Steeg 9f, (073) 544 14 00 of info@welzijndemeierij.nl

logo welzijn de meijerij
Tip de redactie!