De Schakel, Wijbosch

Vanaf vanavond start het volksfeest in Wijbosch. Hieronder het programma van dit festijn.

Vrijdag 12 oktober

De Schakel is geopend vanaf 19.30 uur.

Vinyl en Beeldbuis Pub Quiz voor teams van 5 tot 8 personen, aanvang 20.30 uur.

Er zullen maar liefst vijf decennia popmuziek, nieuws, en beeldfragmenten voorbij komen tijdens de “Vinyl en beeldbuis Quiz” op 12 oktober.

Je kennis wordt deze avond getest door de DJ–VJ’s John en Hans over onderwerpen die plaatsvonden van de 60’s t/m de zero’s ondersteund met ouderwetse vinylplaten en TV fragmenten.

Dit wordt een super gezellige avond van herkenning met spanning en verbazing. Echt leuk om te doen bijvoorbeeld met je vriendenclub, buurtvereniging, gezin of collega’s.

Er zijn leuke teamprijzen te winnen en inschrijven kan vanaf heden tijdens openingsuren in Dorpscentrum De Schakel” of via www.sem-events.nl. De kosten zijn €10,- per team (5 tot 8 personen).

Zaterdag 13 oktober

Optreden van de band Screaming Billy. De zaal is open vanaf 20.00 uur.

Onlangs gaven ze nog en fantastisch optreden in het Jansenpark. Nu zijn ze te bewonderen in de Schakel in Wijbosch. De sound van indringende rockende elektrische gitaren, aangevuld met een stevige ritmesectie, begeleidt door akoestisch gitaar en het typische geluid van het Hammondorgel worden door de eigenzinnige frontman tot een geheel gemaakt. Een optreden van Screaming Billy is een feest van herkenning en vele deja-vu momenten en voeren je terug naar de geweldige muziek van toen.

Zondag 14 oktober

De Schakel is zondagmiddag geopend vanaf 12.00 uur ivm de kofferbaksale die rond deze tijd gaat starten.

Vanaf 15.00 uur is er een “back to the 60’s en 70’s optreden door de band “Blue Air”.

Na afloop van het optreden is er een afterparty met de DJ’s van Figaro Road Show.

Maandag 15 oktober

De KBO organiseert in de Schakel een muzikale middag voor haar leden, bewoners van St. Barbara en alle senioren uit Wijbosch. Met muziek van Klavertje Vier uit Den Dungen. Entree 5 euro  (ontvangst met koffie & cake + 2 consumpties & hapjes) Inloop vanaf 13.30, het programma begint om 14.00 en duurt tot 17.00 uur.

Op maandagavond is er een 501 single “Kermis Dart Toernooi” in het sfeervolle feestcafé met een mix van gezellige kermismuziek en sportieve strijd. De Schakel is open vanaf 18.30 uur aanvang 19.00 uur. Inschrijven kan bij de Schakel tijdens openingsuren.Tip de redactie!