Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel ouders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!!’ In de voorstelling zien we een vader die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school en bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn… Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. Met name ouders van sportende kinderen en trainers/coaches bij sportclubs. De reacties zijn zeer enthousiast!

De voorstelling op woensdag 23 januari 2019 vindt plaats in sociaal cultureel centrum De Vink (Hoevenbraaksestraat 28, Schijndel). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.15 uur (zonder pauze). Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar dankzij de gemeente is de toegang dit keer gratis!

We vinden het fijn als je je van te voren aanmeldt, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Je kunt je aanmelden via: www.datschietlekkeropzo.nl Daar is ook meer informatie te vinden over de voorstelling en een trailer te bekijken. Zie ook deze flyer Flyer_positiefcoachen.
Tot 23 januari! En uh…. vraag aan andere ouders en trainers/coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

Rondje Meierijstad

Deze theatervoorstelling is een onderdeel van Rondje Meierijstad, een initiatief vanuit de CJG’s Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel, zie ook flyer_rondjemeierijstad. Met op 25 februari een interactieve bijeenkomst van Steven Pont over zelfbeeld. En op 23 mei een lezing van Aletta Smits over het Puberbrein.

Voor meer informatie: www.cjgschijndel.nl / www.cjggeeftantwoord.nl

SCC De Vink
Tip de redactie!