Logo Bibliotheek Meierijstad

Laat je verrassen door een blind date of doe mee met de gedichtenwedstrijd

Van 28 januari t/m 3 februari vieren we de Poëzieweek. Het thema is dit jaar ‘samen’. Gedichten voeden en inspireren ons en brengen samen. Zeker in deze tijd waarin we worden teruggeworpen op onszelf, zoeken we naar de kracht van samen. Poëzie kan hierbij een krachtig middel zijn. Wil je eens kennismaken met poëzie? Schrijf je dan in voor een blind date. Kun jij juist goed woorden vinden voor je gevoel? En ben je bereid deze woorden te delen? Doe dan mee aan onze gedichtenwedstrijd.

Blind date

Voor wie eens kennis wil maken met poëzie, organiseren we een blind date. Stuur een mailtje naar jouw bibliotheek (www.nobb.nl) en wij zorgen dat er een leuke dichtbundel voor je klaar ligt. Wie weet klikt het en smaakt het naar meer!

Gedichtenwedstrijd

Ben jij of ken jij een ware woordkunstenaar? Doe dan nu mee met onze gedichtenwedstrijd. Het thema is ‘samen’. Stuur je gedicht voor 11 februari 2021 naar uld@nobb.nl en wie weet zie je jouw gedicht terug als poster in de bibliotheek. De vijf mooiste gedichten krijgen van ons een podium. Het allermooiste gedicht wordt beloond met een boekenbon.

Pen en papier
Open chat
Tip de redactie!