Organisatie Olijslagers Winterpark Schijndel laat jong en oud niet in de kou staan

Eerder werd al vernomen dat de 9e editie van het Olijslagers Winterpark aan de Markt in Schijndel niet door gaat vanwege het coronavirus. Achter de schermen is de organisatie toch bezig om iets voor jong én oud te doen.

Begin dit jaar had niemand ook maar enig vermoeden hoe dit jaar zich zou ontwikkelen, hoe een pandemie ons allemaal in de greep zou hebben. Dit is momenteel realiteit en dat betekent dat veel dingen die voorheen normaal waren dat helaas nu niet meer zijn.

Appeltaart voor de zorginstellingen

Vorig jaar werden de bewoners van diverse zorginstellingen in Schijndel uitgenodigd om onder het genot van appeltaart naar het Winterpark te komen om te genieten van het schoolschaatsen. Dit jaar gaat de organisatie de appeltaart bezorgen bij de bewoners. Komende week zullen zij de overheerlijke appeltaart tegemoet zien. Een mooi gebaar in deze bizarre tijd.

Kleurplaat voor de jeugd

Ook de leerlingen van de basisscholen die deelnamen aan het schoolschaatsen worden niet vergeten. Zij kunnen binnenkort via school een kleurplaat van de organisatie van het Winterpark verwachten. Dit jaar geen schoolschaatsen maar wel een heuse kleurwedstrijd waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Sponsoren en vrijwilligers

Olijslagers Winterpark Schijndel kan alleen georganiseerd worden met behulp van al die vrijwilligers én sponsoren. Aan hen ligt het dan ook zeker niet. Voor de editie 2020-2021 hadden diverse sponsoren hun medewerking al toegezegd.
De organisatie hoopt dat zij in 2021 weer een beroep op hen mogen doen. Opdat straks weer iedereen, in goede gezondheid, kan genieten van een mooie schaatsbaan met tal van activiteiten op de agenda.
Tip de redactie!