Open dag politie Schijndel in het teken van Blue4Charity

Op 9 juni aanstaande zal er bij het politiebureau in Schijndel een open dag gaan plaatsvinden die in het teken zal staan van Blue4Charity. Blue4Charity is een initiatief van politiemedewerkers om geld in te zamelen voor een goed doel. Het geld dat wordt ingezameld is bestemd voor Dream4Kids. Dream4Kids uit Rosmalen.

Op de website omschrijft Dream4Kids zichzelf als volgt:

“Dream4Kids zet zich in voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een jeugdtrauma. Dit trauma hebben ze opgelopen door bijvoorbeeld mishandeling, misbruik of een verlies van een dierbaar persoon. Dream4Kids ondersteunt de medische en psychische behandeling door de allergrootste dromen van kinderen in vervulling te laten gaan tijdens een droomdag”.

Om voor dit doel geld in te zamelen gaat een groep politieagenten van 3 t/m 8 september een sponsorrit rijden van München naar ‘s-Hertogenbosch. Dit doen ze in 6 etappes van ongeveer 170 kilometer.

Ook tijdens de open dag wordt er geld ingezameld door Blue4Charity via een loterij en veiling.  Daarnaast kun je tijdens de open dag komen kijken naar demonstraties van poltie, brandweer, ambulance en ME. Zijn er veel activiteiten voor kinderen. De open dag wordt opgeluisterd met enkele muzikale optredens.

Breng dus op 9 juni een bezoek aan deze spectaculaire open dag bij de politie en steun Blue4Charity.

Vandaag werd de promovideo voor deze dag gelanceerd. Deze video is gemaakt door Schijndelaar Theo van Eeuwijk van TVE media.

Tip de redactie!