logo welzijn de meijerij

In onze maatschappij is het moeilijk om voor allerlei vrijwilligerswerk geschikte mensen te vinden. Iedereen heeft het druk, druk, druk.  Maar misschien kunnen wij als Welzijn de Meierij u bij uw speurtocht naar vrijwilligers toch een beetje helpen. Er melden zich bij ons regelmatig mensen die ‘iets’ willen betekenen voor anderen, voor de maatschappij of voor  instellingen of verenigingen. Zonder dat ze precies weten wat ze willen doen.  Wij zoeken dan in overleg met deze vrijwilligers naar een activiteit die bij hem of haar zou kunnen passen. Dat kan een heel scala aan activiteiten zijn: van bestuurslid bij een vereniging tot dierenverzorger in een parkje, van begeleider van zorgbehoevenden tot chauffeur op een dienstenbusje, van gastvrouw in een maatschappelijke instelling tot verkeersregelaar bij publieke evenementen. Enzovoort enzovoort.

Voor ons is het daarom ook van het grootste belang dat wij weten dat u op zoek bent naar vrijwilligers. Graag willen wij in dat geval ook wat specifiekere informatie: voor welke activiteit zoekt u een of meer vrijwilligers, voor hoelang, op welke tijd(en), wat houdt de activiteit precies in, wat wordt er verwacht van de vrijwilliger enz. Wij kunnen deze activiteit dan in onze vacaturebank voor vrijwilligerswerk opnemen. Maar meteen kunnen wij ook nagaan of er al misschien mensen bij ons bekend zijn die in aanmerking zouden kunnen komen voor deze activiteit.

Kortom, mocht u op zoek zijn naar vrijwilligers, laat het ons dan even weten. Wij gaan dan ook voor u op zoek naar mogelijk geschikte kandidaten. Samen staan we sterker en kunnen we ook meer bereiken.

Wilt u meer info? Dat kan via het Steunpunt Vrijwilligerswerk, telefoon: 073-5441400 of via e-mail: steunpuntvrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl.  Wij horen graag van u als u denkt dat u een activiteit heeft die iets zou kunnen zijn voor vrijwilligers.
Welzijn-de-Meierij_Vrijwilligers_Speurtocht

Tip de redactie!