Nieuw bestuur aangetreden voor WoonService Boschweg

Per 1 januari 2021 is een nieuw bestuur aangetreden voor de WoonService Boschweg in Schijndel.

De WoonService Boschweg omvat twee locaties, Het Gasthuis (in de kapel van het Lidwina) en de Bloemenwijk (voorlopig nog in de oude school aan de Papaverstraat)

Het oude bestuur dat gevormd werd door Ben Huesman, Frank van Geffen en Jac van Beek, is per 1 januari opgevolgd door een nieuw bestuur bestaande uit:

  • Bart Eijkemans, voorzitter
  • Ton Zandbergen, secretaris/penningmeester
  • Mascha van Deuren, interne communicatie
  • Roy van Helvoirt, juridische zaken/overeenkomsten
  • Vacature : algemeen bestuurslid

Als gevolg van de coronacrisis is het helaas nog niet mogelijk geweest om de vrijwilligers van de WoonService Boschweg persoonlijk te laten kennismaken met het nieuwe bestuur en ook niet om de vrijwilligers afscheid te laten nemen van het oude bestuur dat 10 jaar geleden bij de opening van het Gasthuis is aangetreden.

Een belangrijke taak voor het nieuwe bestuur zal zijn het opstarten van de WoonService in het nieuw te bouwen pand aan de Papaverstraat. In dat nieuwe gebouw zullen te zijner tijd de activiteiten die momenteel in het oude schoolpand plaatsvinden, worden gecombineerd met de huidige activiteiten bij de Kajuit. Tot het moment dat de nieuwbouw gerealiseerd is zal de Kajuit zelfstandig blijven functioneren.

De activiteiten in het Gasthuis, die inmiddels al 10 jaar zeer succesvol door een actief team van vrijwilligers worden georganiseerd, worden vanzelfsprekend gewoon voortgezet.
Tip de redactie!