logo welzijn de meijerijDe Eropuit-bus Schijndel rijdt voor mensen, die er niet meer zo vaak op uit gaan, naar leuke uitjes in de regio. Welzijn De Meierij doet dit in samenwerking met zorghoeve het Binnenveld en gebruikt daarvoor haar bus. In maart hebben we de volgende uitstapjes op het programma staan:

Vrijdag 10 maart brengen we een bezoek aan het Museum Klok en Peel in Asten. Naast vele soorten klokken uit de hele wereld zijn er ook veel voorwerpen uit de Peel en o.a. opgezette dieren te zien. Meerijden kost € 5,- p.p. te betalen bij het instappen. Als u een Museumjaarkaart heeft, neem deze mee. Zonder Museumjaarkaart kost de entree € 8,-. p.p. Koffie, lunch en evt. entree zijn voor eigen rekening. Aanmelden voor maandag 6 maart.

Maandag 27 maart: op deze ochtend gaan we winkelen bij van Tilburg in Nistelrode. Wellicht heeft u nog wat kleding nodig. Dan kunt u hier rondkijken en wellicht wat passen en aanschaffen. Persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. De kosten van meerijden zijn € 2,50. Aanmelden voor donderdag 23 maart.

Gezamenlijk drinken we een kopje koffie. Uitgaven van persoonlijke aard zijn voor eigen rekening. U wordt thuis opgehaald vanaf 10.30 uur en na afloop weer thuis gebracht. Aanmelden bij Welzijn De Meierij via 073-5441400.

Tip de redactie!