Muziekbingo Live vanuit het Citytheater

Meezingen met de grootste hits aller tijden én leuke prijzen winnen? Dat kan op 9 mei vanaf je bank thuis! In het Citytheater zullen DJ Joost en MC Bertje Kroon via een livestream in je woonkamer zorgen voor een spannende muziekbingo avond met vette prijzen.

Muziekbingo City Theater Schijndel

???? ??? ????

Via Eventix koop je jouw eigen bingovouchers. Op 9 mei om 19.00 worden de bingokaarten gegenereerd, je krijgt je bingokaarten dus vlak voordat de bingo start! Meer info staat op https://eventix.nl/projects/bingo/

Er worden 3 spellen, met ieder spel 3 rondes, dus je krijgt per ticket 3 bingokaarten. Er worden dus 3 keer 3 rondes gespeeld.

Wanneer heb je prijs?

Eerste ronde: bovenste rij = bingo
Tweede ronde: alle buitenste vakken = bingo
Derde ronde: hele kaart = bingo

Na de eerste volle bingokaart, wordt doorgegaan naar de volgende kaart en wordt er dus weer opnieuw bij de eerste ronde.

Op de bingokaarten staan liedjes. MC Bertje Kroon draait aan een bingomolen, wordt er een liedje afgespeeld die op jouw bingokaart staat? Afstrepen dan maar!

Zodra je bingo hebt, schreeuw je ‘BINGO!’ (en stuur je ook via WhatsApp even een berichtje naar de organisatie toe, zodat die ook weten dat je bingo hebt). Zodra je kaart is gecontroleerd en je hebt gewonnen, heb jij een fantastische prijs in de pocket!

?? ?????? ?? ???? ?? ??? ?? ??? ??? ???????

In totaal heb je 9 keer kans op bingo, dus ook 9 prijzen. De prijzen worden in de loop van de week bekend gemaakt op de facebook pagina van het evenement.

https://www.facebook.com/events/2606780476311179/

??? ?? ???? ??’? ??????????? ?????????????

Niet iedereen kent natuurlijk alle tophits uit zijn hoofd, dat begrijpt de organisatie ook. Daarom zal tijdens dat het liedje wordt afgespeeld door de DJ, de titelsong ook in beeld komen te staan, zodat je het gerust kunt afstrepen zonder meteen Shazam erbij te moeten pakken.

???? ?? ??? ????:

Wanneer: 9 mei, vanaf 20.00 uur
Hoe: via een livestream
Kosten: 1x bingo voucher 7,50 excl servicekosten
3x bingo voucher 19,50 excl servicekosten

???????/????????????:

1 ticket = 3 kaarten!

https://eventix.shop/w65r3y62
Tip de redactie!