Mega Kerstbingo KVW reischeque twv 500,- euro hoofdprijs!

kindervakantiewerkStichting Kindervakantiewerk Schijndel organiseert ook dit jaar weer de MEGA KERSTBINGO. Dit jaar zijn er op woensdag 28 december weer vele prijzen te winnen, zoals een fotoshoot, schoonheidsbehandelingen, een accuboormachine, teppan yaki grillplaat en twee paaspop combitickets! Een van de hoofdprijzen is een reischeque ter waarde van EUR 500,-.

Net als vorig jaar vindt de Megakerstbingo dit jaar plaatst in ’t Spectrum. Er zijn volop zitplaatsen en bingokaarten beschikbaar. Er is volop gelegenheid om deel te nemen aan deze gezellige avond. De kaartverkoop start om 18.30 uur en om 19.30 uur begint de bingo. Een bingokaart kost €10 en je moet minstens achttien jaar zijn om mee te mogen doen. Het geld dat wordt opgehaald met de verkoop, wordt gebruikt voor het organiseren van wederom een fantastische Kindervakantieweek in 2016. Vragen kunnen gestuurd worden naar info@kvwschijndel.nl. Benieuwd hoe kinderen vorige edities van de Kindervakantieweek hebben beleefd? Kijk dan eens op www.kvwschijndel.nl. Neem ook een kijkje op de Facebookpagina van KVW Schijndel, voor het laatste nieuws over de Mega Kerstbingo.

KVW organiseert seniorenbingo! 

Naast de geweldige Mega Kerstbingo komt Kindervakantiewerk Schijndel nu de seniorenbingo. Op woensdagmiddag 28 december organiseert KVW een gezellige bingomiddag in ’t Spectrum in Schijndel. Kaartjes zijn vanaf 14.00 uur te koop voor €3 per stuk. De bingo begint om 14.00 uur. Er zijn vele leuke prijzen te winnen voor in en rondom huis. En het eerste kopje koffie of thee is namens de organisatie! We hebben er zin en gaan er een gezellige middag van maken.
Tip de redactie!