Logo Filmclub Schijndel

Zin in een avondje uit? ABBA-fans en liefhebbers van een echte feelgood movie, opgelet! Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The movie kwam het even wervelende en sprankelende vervolg, de musical ‘Mamma Mia , Here We Go Again. Ook deze nieuwe musical is geheel gebaseerd op de liedjes van ABBA. Benny Andersson en Björn Ulvaeus (ABBA) zorgen weer voor de muziek en de teksten en treden ook op als uitvoerend producenten.

De film speelt zich af op hetzelfde ansichtkaartachtige Griekse eiland als de eerste film: Sofie (Amanda Seyfried) organiseert een openingsfeest voor haar nieuwe hotel, een eerbetoon aan haar overleden moeder Donna (Meryl Streep). Tegelijkertijd speelt zich ook een verhaallijn af in het verleden, waarin te zien is hoe Donna zwanger raakte van Sofie en waarom drie mannen haar vader zouden kunnen zijn. Here We Go Again is een voortdurende afwisseling van dialogen en liedjes, gespeeld en gezongen door een indrukwekkende cast, waaronder Meryl Streep, Cher, Colin Firth, Andy Garcia en vele andere bekende acteurs. Een vrolijke feelgood movie, waarbij de liedjes van ABBA na afloop nog lang in je hoofd blijven doorspelen.

Deze film is te zien in ’t Spectrum op vrijdagavond 18 januari om 20.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Voor de vrijdagfilms in ’t Spectrum moet wel altijd gereserveerd worden via www.schijndelfilm.nl.

Toegangsprijs voor leden is €6,50 en niet-leden betalen €8.

Mamma Mia, Here We Go Again!
Tip de redactie!