Laat jij je uitdagen? Word staflid bij Scouting Schijndel!

Scouting Schijndel heeft nog plek voor vrijwilligers! Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt: een toffe activiteit neerzetten en met jonge kinderen aan de slag gaan, meewerken om een kamp te organiseren, of juist een groep jongeren begeleiden die grotendeels zelf invulling kunnen geven aan het kamp. Er zijn veel mogelijkheden; binnen alle leeftijdsgroepen is Scouting Schijndel op dit moment op zoek naar stafleden.

 De scoutinggroep is een bloeiende vereniging die kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd biedt, nu al meer dan 70 jaar in Schijndel. De activiteiten die de vereniging doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Met een gezellig team wordt wekelijks leiding gegeven aan de verschillende groepen, waarbij iedere leeftijd om een andere manier van aanpakken vraagt.Het draait als vrijwilliger bij scouting natuurlijk om plezier en uitdaging. Zo lever je niet alleen een bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen, maar ook ontwikkel je jezelf met deze gave vrijwilligersklus. En dat  binnen een leuk leidingteam waarbinnen samenwerking centraal staat.

Op dit moment hebben de Bevers (zaterdagochtend, meisjes en jongens 5-7 jaar), Welpen 1 (vrijdagavond, jongens 7-10 jaar), Verkenners 2 (zaterdagochtend, jongens 10-14 jaar) en Rowans (vrijdagavond, jongens 14-18 jaar) nog plek voor vrijwilligers.

Lijkt het je leuk om een groep enthousiaste kinderen of jongeren te begeleiden? Wil jij bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren op een leuke en uitdagende manier? En ga je voor gezelligheid en wil je met een mooi vrijwilligersteam meedraaien? Er is veel mogelijk; laat van je horen via info@scoutingschijndel.nl of ga naar scoutingschijndel.nl!
Tip de redactie!