De Geinstampers zijn trots!!

We hebben een adjudant en maar liefst twee Elfjes in ons clubke, maar we zijn ook zeker ook trots op alle Schorsborsers en Schorbosserinekes.

PROUD dat we 14 deelnemende clubkes mogen ontvangen tijdens onze KolderRieke avond op vrijdag 9 februari 2018. AND GREAT dat er weer zoveel deelnemers zijn in een REAL-western omgeving, met acts die helemaal WILD WEST gaan.

So let’s go back in time!!!!

We horen al verschillende geluiden dat onze deelnemers druk aan de slag zijn met de voorbereidingen voor deze KolderRieke avond.

Eén ding is zeker, de jury gaat het dit jaar weer erg moeilijk krijgen. Ze zullen de deelnemers onder meer beoordelen op de volgende onderdelen:

  • Wild West
  • Creativiteit
  • Muzikaliteit
  • Kolderiek

Verder zullen de nummers 1, 2, en 3 in weer in de prijzen vallen. En wie o wie gaat er dit jaar met de felbegeerde KolderRiek naar huis?

De klapdeuren van onze “Saloon op de Mert” gaan precies om 19.00uur open. Het programma gaat om 20.00 uur echt van start.

Winnaar KolderRiek 2017 – Toe Mar

Wij kijken ernaar uit om er samen met jullie een FANTASTIC WILDWEST avond van maken. Dus zorg dat je op tijd bent voor de beste plek, want de “Saloon op de Mert” zal gegarandeerd vol komen te staan die avond.

And Remember……………………………………………………………We Want You ! ! ! ! ! ! !

 The Geinstampers
Tip de redactie!