Dit jaarlijks terugkerend evenement is voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 3 tot 6 jaar en zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 26 september en 3 en 10 oktober van 10:30uur tot 11:30uur. De KangoeroeKlup is er speciaal voor die kinderen die nog nét iets te klein zijn voor een teamsport, maar er toch alvast kennis mee willen maken. Door verschillende actieve, leuke en spannende spellen met een bal ontwikkelen we spelenderwijs de motoriek voor allerlei soorten balspellen zoals korfbal.

Als je langskomt, zul je ook zeker kennismaken met Jumper, Spurt, Scoro en Funny. Deze 4 kangoeroes weten alles over balspelletjes en korfbal. Ze zijn allemaal ergens goed in! Zo leert Jumper je springen en bewegen met de bal, daagt Spurt je uit om nog sneller te rennen dan hem, Scoro is een kei in gooien, schieten en vangen en geeft je allerlei tips en Funny is vooral hartstikke grappig (en een beetje gek). Na deelname krijg je ook nog een super tof Kangoeroe Diploma mee naar huis!

De KangoeroeKlupdagen vinden plaats bij korfbalvereniging KVS’17, Rooiseheide 14 (Sportpark Zuideinderpark) in Schijndel.

Aanmelden kan via Sjors Sportief of ledenwerving@kvs17.nl

Graag tot dan!!!
Tip de redactie!