Jeugdvereniging de Rana’s was op kamp in Oirschot

Van 16 tot en met 22 juli zijn 23 meiden van jeugdvereniging de Rana’s op kamp geweest in Oirschot. Samen met de leiding, beleefden zij een te gekke week. Deze week ontmoetten zij echte indianen. Tijdens deze ontmoeting kwamen ze terecht in een spannend avontuur! Door het dappere plan van de Ranameiden, is het avontuur goed afgelopen. Met een prachtig huwelijk tussen 2 indianen als afsluiting.

Daarnaast werden er tal van activiteiten georganiseerd door de leiding. De Rana’s is een creatieve vereniging, dus natuurlijk werd er ook geknutseld op kamp, ook stonden de Ranameiden model voor een echte rock ’n roll fotoshoot, losten ze een moord op de circusdirecteur op, speelden ze levend monopoly in het centrum en was er vooral heel veel waterpret!

Lijkt het je leuk om ook lid te worden van deze gezellige, creatieve meidenclub, zit je op de basisschool en ben je 8 jaar of ouder? Stuur dan een mailtje naar deranas@hotmail.com. Op 2 september gaat het nieuwe seizoen van start, van 10.00 tot 11.30 uur in jongerencentrum Bizzi. Je bent van harte welkom om een keertje te komen kijken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Linda Spooren via bovenstaand e-mailadres of via 06-27461016.
Tip de redactie!