Informatieavond voor ondernemers op bedrijventerreinen, detailhandel & horeca

logo Gemeente Meierijstad

Op woensdag 12 juni organiseert de gemeente Meierijstad een informatieavond in ’t Spectrum. Hiervoor nodigt de gemeente ondernemers, actief in detailhandel, horeca en ondernemers gevestigdop bedrijventerreinen in Meierijstad uit.

Wat gebeurt er op deze avond?

Op woensdag 12 juni kunt u tussen 19.00 uur en 22.00 uur binnenlopen bij ’t Spectrum in Schijndel, waar de gemeente informatie verstrekt over de opgestelde visies en beleidsplannen voor de bedrijventerreinen, de detailhandel en horeca in Meierijstad. Ook wil men ondernemers informeren over de (ondersteunings)mogelijkheden om bedrijven, winkels en horecagelegenheden toegankelijker te maken voor mensen met een beperking. De verschillende plannen worden tijdens de gehele avond in beeld gebracht op diverse panelen, waarbij de bezoekers een toelichting krijgen of vragen kunnen stellen aan medewerkers van de gemeente, adviseurs van bureau DTNP (bureau dat actief betrokken is
bij centrumvisie), Stec Groep (economisch adviesbureau voor vastgoed) en Stichting Toegankelijk Meierijstad.

Wilt u zich extra verdiepen in een onderwerp? Dan kunt u één van de presentaties bezoeken:

19.30 uur – 20.00 uur presentatie over de detailhandelsvisie en – beleid
19.30 uur – 20.00 uur presentatie over gastvrijheid (toegankelijkheid) van bedrijventerreinen, detailhandel & horeca
20.15 uur – 20.45 uur presentatie over bedrijventerreinenvisie en – beleid
20.15 uur – 20.45 uur presentatie over horecavisie en -beleid

De beleidsplannen en visies voor bedrijventerreinen, horeca en detailhandel staan op de agenda van de raadsvergadering op 20 en 27 juni. Deze informatie avond is dus hét moment om kennis te nemen van deze plannen.

De gemeente Meierijstad ontmoet u graag op 12 juni vanaf 19.00 uur bij t Spectrum in Schijndel. Aanmelden is niet nodig.
Gemeente-Meierijstad_informatieavond

Tip de redactie!