Het komende weekend in Schijndel

Zoals jullie allemaal wel gelezen of gezien hebben heeft de regering nieuwe maatregelen getroffen waardoor ook de Schijndelse horeca dicht zal zijn en de amateursportwedstrijden niet door gaan. Hierdoor zijn ook vele evenementen die niet door gaan.

Diverse horecagelegenheden zetten de schouders eronder en bieden afhaal of bezorgmaaltijden aan. Op de Boschweg heeft bijvoorbeeld Voets Specialiteiten in samenwerking met Kaas & Co de komende 4 weken een speciale Boschwegse Bier Borrel Box, waarmee de horeca op de Boschweg gesteund wordt.

Vanaf vandaag is tijdens de openingstijden van het Spectrum de tentoonstelling Les Sauvages van Flexboj & L.A te bezoeken. Bezoekers kunnen zich melden aan de bar of bij het duidelijk zichtbaar centraal meldpunt in het Pleincafé van het Spectrum.

Zaterdag zal van 10:00 tot 16:00 de weekmarkt gehouden worden.

Op zondag zal er in verband met de maatregelen een extra Eucharistieviering gehouden worden in de Sint Servatiuskerk op de markt. De stille Heilige mis start om 9:00. Om 10:00 zal er een viering plaatsvinden met orgel en cantor.

Heeft u een nieuw initiatief in deze moeilijke tijden? Laat het ons dat weten! Wij plaatsen het graag.

Wij wensen iedereen, ondanks de moeilijke omstandigheden, een heel prettig weekend.
Tip de redactie!